Mentoring

Zoek je bezieling in je persoonlijke, professionele of sociale leven? Heb je geen zicht op waar je kracht ligt of mis je zin in je leven? Voelt het alsof je nergens thuis hoort, alsof je niet helemaal jezelf bent? Worstel je met een transitie of wil je meer leiderschap ontwikkelen? Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf en de natuur? Dit zijn stuk voor stuk goeie redenen om op zoek te gaan naar mentoring. Samen trekken we de natuur in om jouw innerlijk landschap te verkennen en je in contact te brengen met je wilde zelf; het stuk van jou dat vol leven zit en waarvoor je leeft, en dat je ondersteunt om keuzen te maken op basis van vertrouwen. .

Foto:  Miet Van Hee
Veel krachtiger dan ik had durven hopen
— Mentee
20150710_181225.jpg

Mini solo

Tijdens een mini solo gaan we een aantal uren samen de duinen of de bossen in. We starten met het helder krijgen van je vraag en tot rust te komen. De kern van de solo bestaat uit tijd die je alleen in de natuur doorbrengt. Je zit met je intentie en observeert wat de stilte je brengt. Aan het eind van de sessie kijken we samen naar de diepere betekenis van je ervaring. We sluiten af met een blik op de toekomst en hoe je jouw inzichten in je dagelijks leven kan verweven.

Deze sessie wordt ondersteunt door de spiegelende natuur. Simpele bewustzijnsoefeningen en ritueel werk worden geintegreerd. Dit is een compacte versie van de wildernis solo.

Prijs: 175 euro

DSC_8773.JPG

Jaartraject mentoring

In dit jaarlange proces ga je op zoek naar je ziel. Samen verkennen we je innerlijke landschap, afgestemd op waar jij nu staat op je levenspad.

Het traject bestaat uit:

- vier mini solo's (een per seizoen, basis en opvolging)

- een wildernis solo (zomer, je geschenken ontdekken) 

- een weekend van communicatie met het land (je verbinding met de natuur verdiepen) 

- een ceremonie in co-creatie (herfst, je geschenken erkennen) 

Meer informatie of boeken? Maak graag gebruik van onderstaand formulier.

Naam *
Naam