Aanbod

Home »  Permacultuur »  Aanbod

perma1

DOORLOPEND: WORKSHOPS SOCIALE PERMACULTUUR

——————————————————————

SOCIALE PERMACULTUUR WORKSHOPS

Ik ben beschikbaar voor het geven van workshops en cursussen op maat over sociale permacultuur. Een aantal van de mogelijke thema’s zijn een introductie, innerlijk landschap, broodwinning, communicatie, groepen en cultuur.

PERMACULTUUR ONTWERP

Wil je een groepscultuur ontwerpen met je organisatie, team of gemeenschap? Wil je de rijkdom van permacultuur meenemen in je werk of persoonlijke leven? Neem dan graag contact op voor een sociaal ontwerp.

OVER LIEN

Lien leeft wat ze onderwijst. Naast een schat aan kennis kan ze ook putten uit eigen ervaringen en weet ze mensen te inspireren en gaat ieder naar huis met nieuwe inzichten en praktische handvaten om zelf aan de slag te gaan. Als pionier binnen de sociale permacultuur in Nederland (en België) bouwt ze langzaam aan een betere wereld. 

Max de Corte, Moestuinman

Lien slaagt er heel sterk in om de verschillen in energie en dynamiek tussen deelnemers samen te laten glijden, in het grootste respect voor ieders eigenheid. Ze verstaat de kunst om de dingen helder en vol humor te brengen. Steeds ingebed in een holistisch kader. Lien weet heel goed waar ze naartoe wil en dat geeft als deelnemer en medelesgever heel veel rust en vertrouwen. Lien heeft heel wat bagage om de beweging die permacultuur in je leven kan brengen op een duidelijke en warme manier mee richting te geven. 

Bert D’Hondt, permacultuurpionier en oprichter van Het Voedselbos

BizStudio by Sketch Themes