Aanbod

Home »  Solo retreats »  Aanbod

solo1

NIEUW! SEPTEMBER 2017: VROUWEN SOLO RETREAT OP LA GOMERA

gomeratuinhangmat

Locatie: Ons sologebied ligt op het subtropische Canarische eiland la Gomera, een plek met een vulkanische geschiedenis, met magische bossen en grotten. Ons basiskamp is Finca Vanagand aan de rand van het dorpje Lepe. De tuin met terassen heeft een uitmuntend uitzicht over de Atlantische Oceaan en de Teide, de hoogste berg van Spanje. Als je geluk hebt, zie je een koningin van de nacht cactus bloeien. Zeker is dat je wakker wordt en in slaap valt met het geluid van de golven op de achtergrond.

Begeleiding: Lien De Coster and Tsila Piran

Taal: Engels

Data: 13 tem 21 september

Info en inschrijven voor eind juli: liendecoster7@gmail.com of tsilapiran@gmail.com.

JUNI 2017: MIDZOMER SOLO RETREAT IN DE PYRENEEËN

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Locatie: Ons sologebied ligt in de Catalaanse Pyreneeën. Het basiskamp El Manau, dat we in die periode helemaal voor onszelf hebben, ligt op een paar kilometer van het Franse dorpje Nohèdes, op zestig kilometer van Perpignan. Volgens de overlevering is dit de plek waar Noah met zijn ark aan land is gegaan. Dit verklaart de enorme diversiteit aan planten, dieren, en elementwezens in de regio. De vorm van de ark tekent zich tot op vandaag af in een van de rotstoppen. Ook de diversiteit aan soloplekken in het landschap is groot; van een mogelijke zit op de top van de berg of onder een boom in de vallei tot aan de oever van een helder bergstroompje.

Begeleiding: Lien De Coster en Katrien Deboutte.

Taal: Engels

Data: 17-25 juni

Info en inschrijven: via liendecoster7@gmail.com of 0031627163094. Er kunnen maximaal acht mensen deelnemen. 

Deze solo was een belangrijke etappe in het begin van een volledig Nieuw leven dat zich sindsdien steeds maar verder ontvouwt en openbloeit. Gedragen door die enorme vibratie van vier dagen alleen, omhuld en gedragen door zuivere natuurlijke wijsheid. Lien en Katrien ademen wat ze doen, zijn wat ze zeggen, begeleiden dit met hun hele wezen en creëerden daardoor een tastbaar helend energieveld rondom de groep. Ongelooflijk dankbaar dit te hebben meegemaakt! 

Peggie Des, deelnemer 2015

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Foto’s: Miet Van Hee

BizStudio by Sketch Themes