Aanbod

Home »  Aanbod

corepower1

MINI SOLO RETREAT

Elke sessie heeft iets van een heroïsche reis: voor een paar uur laat je dat wat vertrouwd is achter en stap je uit je comfortzone op zoek naar inzichten en wegwijzers. Die breng je weer terug mee naar ‘huis’ om ze deel te maken van je leven. Je reis wordt ondersteund door de stille kracht en capaciteit om te spiegelen van de natuur.

Er zijn twee manieren waarop je die tocht met mij kan ondernemen. Bij allebei ontmoeten we elkaar bij aanvang op locatie binnen met een kopje thee en nemen we de tijd om samen je vraag helder te krijgen. Aan het eind van de sessie keren we terug naar dezelfde plek om je ervaringen samen te duiden en om af te ronden met een blik op de toekomst en hoe je de ervaring handen en voeten kan geven in je dagelijks leven. Beide vormen worden afhankelijk van wat nodig is ondersteund met awareness of energetische oefeningen.

MINI SOLO RETREAT 

Deze coachingsessie neemt een dagdeel in beslag. De kern van de retreat bestaat uit tijd die je al(l)een in de natuur doorbrengt. Je gaat in je eentje zitten met je vraag en observeert wat stilte en verstilling met zich meebrengen. Welke boodschap ontvang je? Dit is een gebalde versie van het ritueel van de solo retreat.

Tarieven en boeken

Individuele sessie:

  • mini solo retreat (dagdeel): 175 euro

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Een sessie boeken kan telefonisch: 0627163094.

We ontmoeten elkaar op locatie.

Ik bied ook zakelijke sessies aan. Neem graag contact op voor meer info.

Over Lien

De mini solo retreat met Lien was een ervaring die krachtiger was dan ik had durven hopen. In drie uur tijd werd ik op een zachte manier naar de kern van een diep en oud thema gebracht met behulp van de natuur. Samen met Lien slaagde ik erin praktische stappen te vinden om hier positieve beweging in te brengen. Ik was aangenaam verrast door de krachtige en praktische aard van de dag.

Doris Gottlieb, organisatieconsultant

 

BizStudio by Sketch Themes