Natuur & ziel

Home »  Natuur & ziel

corepower1

DOORLOPEND: MINI SOLO RETREAT

————————————————————————-

MINI SOLO RETREAT

Wat is

Zit je met een vraag of dilemma in je leven en zoek je manieren om de dieperliggende betekenis ervan te begrijpen en van hieruit stappen te zetten? Dan kan natuurcoaching je helpen om de quiet mind in jezelf te vinden zodat je alle subtiele innerlijke signalen en boodschappen kan horen. Samen luisteren we hiernaar zodat je kan beginnen er betekenis in te vinden.

Vooral als je op zoek bent naar visie en verbinding en in een periode van transitie in je leven zit, ben je bij mij aan het goeie adres. Ik ben gefascineerd door de kruispunten en sleutelmomenten in mensenlevens, die ons op een plek tussen twee werelden lijken te brengen waar we zowel in contact komen met onze grootste kwetsbaarheid als onze diepste kracht. Transities kunnen zich zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld afspelen. Vaak doen ze dat in allebei tegelijkertijd. Een aantal voorbeelden zijn: veranderen van werk, het loslaten van een relatie, een kind krijgen, je kracht hervinden na een burn-out, volwassen worden, je openstellen voor een partner, ouder worden (menopauze), verzachten.

Ik ben geïnspireerd door dat wat wild is. Ik ervaar mijn neus achterna gaan in de natuur als een helende ervaring die me met mijn lichaam en mijn intuïtie verbindt. Die ervaring wil ik graag met je delen; om je uit te nodigen bij je innerlijke wildheid te komen. Dat is het stuk van jezelf dat je laat voelen dat je leeft, waarvoor je leeft, en dat je vanuit vertrouwen daarin keuzes laat maken.

Oorsprong

Mijn manier van werken is gebaseerd op een aantal van de tradities van diepe natuurverbinding waar ik de voorbije jaren mee gewerkt heb. Dat zijn in de eerste plaats Noordwest-Europees sjamanisme en Art of Mentoring. Mijn stijl is er eerder een van vragen stellen dan van antwoorden geven omdat ik je graag wil ondersteunen bij de heldere antwoorden te komen die je in jezelf meedraagt. Verder kan je een speelse en intuïtieve werkwijze verwachten met enerzijds diep luisteren en spiegelen en anderzijds concrete handvaten om mee naar huis te nemen en in je dagelijks leven toe te passen.   

BizStudio by Sketch Themes